Gemeentehuis Bornem

  
  Gemeentehuis Bornem

Gemeentehuis Bornem

Stadhuis in Bornem

 

 


 
Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Bornem

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Bornem. Bijvoorbeeld voor de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen identiteitskaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, adresveranderingen, afschriften, uittreksel uit het strafregister, wettiging van een handtekening, echtscheiding, huwelijk en uittreksels uit de akten van de burgerlijke stand.

De burgemeester, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeente Bornem zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis.

Zoekt u gemeentehuis Bornem. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Bornem.

 
Meer informatie over gemeente diensten in Bornem

- Diensten Algemeen Gemeentehuis

- Bevolkingsdienst van het Gemeentehuis

- Burgerlijkse Stand van het Gemeentehuis

Voor specifieke vragen over de openingsuren, diensten en burgerzaken bij gemeente Bornem neemt u contact op via telefoon 03 890 69 00, email: gemeentebestuur@bornem.be of bezoekt u de officiŽle website van de gemeente: www.bornem.be
 
Soms dient u een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met uw gemeentehuis. Voor de officiele openingsuren bezoekt u de officiele website van het stadhuis van Bornem.
 


Bornem gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy