gemeentehuis - stadhuis Lier

  
  Gemeentehuis Lier

Gemeentehuis Lier

Stadhuis Lier


 


 

 


Hier vindt u de adres gegevens van het gemeentehuis van Lier

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van Lier. Bijvoorbeeld voor de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen identiteitskaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, adresveranderingen, afschriften, uittreksel uit het strafregister, wettiging van een handtekening, echtscheiding, huwelijk en uittreksels uit de akten van de burgerlijke stand.

De burgemeester, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van gemeentehuis Lier zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis.

Zoekt u gemeentehuis Lier. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, Emailadres en de website van het gemeentehuis Lier.


Meer informatie over gemeente diensten

- Diensten Algemeen Gemeentehuis

- Bevolkingsdienst van het Gemeentehuis

- Burgerlijkse Stand van het Gemeentehuis

Voor specifieke vragen over de diensten van gemeentehuis Lier neemt u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 
Soms dient u een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met uw gemeentehuis. Voor de officiele openingstijden bezoekt u de officiele website van het stadhuis van Lier.
 

 

gemeentehuis - stadhuis Lier

Disclaimer - Privacy Policy