Schiedam - gemeente

Kringloopwinkel Het Ketheltje

Kringloopwinkel in Schiedam

Kringloopwinkel Het Ketheltje in Schiedam

- Voor een overzicht van andere kringloopwinkels in de provincie Zuid Holland klikt u hier

- Voor de contactgegevens van het gemeentehuis in Schiedam klikt u hier

Kringloopwinkel Het Ketheltje sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Schiedam. De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creŽren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

Via het gemeentehuis in Schiedam kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden

Kom gezellig winkelen bij Kringloopwinkel Het Ketheltje

Kringloopwinkel Het Ketheltje is een kringloopwinkel in Schiedam in de provincie Zuid Holland en is te bereiken op telefoonnummer 010 4733538 06 30038079. U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Indien u in Schiedam woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel. Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af. Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Het Ketheltje bezoeken:

Kringloopwinkel Het Ketheltje

Disclaimer - Privacy Policy