Dorcas Schoonhoven

Dorcas Schoonhoven

Schoonhoven

Dorcas Schoonhoven - Schoonhoven. U vindt onderstaand de adres gegevens van Dorcas Schoonhoven in Schoonhoven. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Schoonhoven. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Schoonhoven.

Kringloopwinkel in:

Schoonhoven

Adres:

Dorcas Schoonhoven
Achterwetering 3
2871 RK - Schoonhoven
Nederland

Telefoonnummer:

0182 385868

Openingstijden:

di, woe en do 9.00 – 12.30 za 13.00 – 16.00

Email:

Website:

www.dorcas.nl

Dorcas Schoonhoven

Dorcas Schoonhoven is een kringloopwinkel in Schoonhoven in de provincie Zuid Holland en is te bereiken op telefoonnummer 0182 385868.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Schoonhoven?

Indien u in Schoonhoven woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Dorcas Schoonhoven bezoeken: www.dorcas.nl

Dorcas Schoonhoven in Schoonhoven

Dorcas Schoonhoven sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Schoonhoven.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Schoonhoven kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.