Stg. Kringloop Nuenen

Stg. Kringloop Nuenen

Nuenen

Stg. Kringloop Nuenen - Nuenen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Stg. Kringloop Nuenen in Nuenen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Nuenen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Nuenen.

Kringloopwinkel in:

Nuenen

Adres:

Stg. Kringloop Nuenen
Berkenbos 8A
5672 AK - Nuenen
Nederland

Telefoonnummer:

040-2839216

Openingstijden:

woe, vrij en za 10.00 -17.00

Email:

Website:

Stg. Kringloop Nuenen

Stg. Kringloop Nuenen is een kringloopwinkel in Nuenen in de provincie Noord Brabant en is te bereiken op telefoonnummer 040-2839216.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Nuenen?

Indien u in Nuenen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Stg. Kringloop Nuenen bezoeken:

Stg. Kringloop Nuenen in Nuenen

Stg. Kringloop Nuenen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Nuenen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Nuenen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.