Gemeentehuis Beneden Leeuwen

Gemeentehuis West Maas en Waal

Stadhuis in Beneden Leeuwen

Meer informatie over gemeente diensten en burgerzaken

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over diensten en burgerzaken bij gemeente West Maas en Waal neemt u contact op via telefoon 14 0487, email: info@westmaasenwaal.nl of bezoekt u de officiŽle website van de gemeente: www.westmaasenwaal.nl

Hier vindt u de adresgegevens van het gemeentehuis van West Maas en Waal

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis van West Maas en Waal. Het gemeentehuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs , aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van gemeentehuis West Maas en Waal, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis West Maas en Waal.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis West Maas en Waal heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over Gemeentehuis West Maas en Waal:

U kan het gemeentehuis bezoeken in Beneden Leeuwen en informatie inwinnen bij de bali van het gemeentehuis. Ook kan u bellen op tel nr: 14 0487 of stuurt u een email naar: info@westmaasenwaal.nl. Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.westmaasenwaal.nl

Beneden Leeuwen gemeente advocaat advocaten makelaar
                                  makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy