Gemeentehuis Exloo

  
  Gemeentehuis Exloo

Gemeentehuis in  Exloo

Stadhuis

 

 Hier vindt u de adres gegevens van het Stadhuis in Exloo

U komt op allerlei manieren in aanraking met het Stadhuis in Exloo. Het stadhuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs , aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van het Stadhuis in Exloo, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Exloo.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Exloo heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Exloo:
 
U kan het stadhuis bezoeken in Exloo en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 14 0591 of stuurt u een email naar: gemeente@borger-odoorn.nl. Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.borger-odoorn.nl

 
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 


Exloo gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy