Gemeentehuis Monnickendam

  
  Gemeentehuis Monnickendam

Gemeentehuis in  Monnickendam

Stadhuis

 

 Hier vindt u de adres gegevens van het Stadhuis in Monnickendam

U komt op allerlei manieren in aanraking met het Stadhuis in Monnickendam. Het stadhuis helpt u onder andere bij de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs , aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA), de aanvraag van een logies-garantieverklaring en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester van het Stadhuis in Monnickendam, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren van de gemeente zijn de verantwoordelijke personen bij het gemeentehuis Monnickendam.

Het dagelijks bestuur van het gemeentehuis is in handen van het college van burgemeester en wethouders (B&W). Elke wethouder van het gemeentehuis Monnickendam heeft zijn of haar eigen taakgebied of portefeuille, zoals sport en cultuur, openbare werken, onderwijs, financiŽn en huisvesting. Voor de openingstijden bezoekt u de officiele website van de gemeente.

Meer informatie over het Stadhuis in Monnickendam:
 
U kan het stadhuis bezoeken in Monnickendam en informatie inwinnen bij de bali van het stadhuis. Ook kan u bellen op tel nr: 0299-658585 of stuurt u een email naar: gemeente@waterland.nl. Voor uitgebreide informatie over burgerzaken kijkt u op de officiele website van de gemeente: www.waterland.nl

 
Meer informatie over gemeente diensten

- Rijbewijs aanvragen

- Paspoort aanvragen

- Trouwen / Huwelijk

- Bouwvergunningen

- Identiteitskaart aanvragen

Voor specifieke vragen over de diensten van uw gemeente neemt
u contact op met het stadhuis - gemeentehuis. Dit kan telefonisch of per Email.
 


Monnickendam gemeente advocaat advocaten makelaar 
                 makelaars verzekering verzekeringen bank banken financien notaris notarissen bijstandsverzekering autoverzekering woning woningbouw nieuwbouw auto huis onroerend goed motor

Disclaimer - Privacy Policy