Talis, hoofdkantoor

Talis, hoofdkantoor

Nijmegen

Talis, hoofdkantoor - Nijmegen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Talis, hoofdkantoor in Nijmegen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Nijmegen. Wilt u een huis / woning huren in Nijmegen, neem dan contact op met Talis, hoofdkantoor.

Woning / Huis huren in:

Nijmegen

Adres:

Talis, hoofdkantoor
Wezenlaan 71
6531 MK Nijmegen

Telefoonnummer:

(024) 352 39 11

Faxnummer:

(024) 352 39 09

Email:

postbus@talis.nl

Website:

www.talis.nl

Talis, hoofdkantoor

In de gemeente Nijmegen zijn woningen en huizen te huur via Talis, hoofdkantoor.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van Talis, hoofdkantoor vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Nijmegen.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Nijmegen.

Gemeentehuis - Nijmegen

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Nijmegen of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Nijmegen

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Nijmegen.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Nijmegen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Nijmegen en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is € 681,02. (meetpunt 2013). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Nijmegen die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Nijmegen.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Nijmegen.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Talis, hoofdkantoor.

Sociale huurwoning in de gemeente Nijmegen en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Nijmegen of op de website van de Rijksoverheid