PeelrandWonen

PeelrandWonen

Boekel

PeelrandWonen - Boekel. U vindt onderstaand de adres gegevens van PeelrandWonen in Boekel. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Boekel. Wilt u een huis / woning huren in Boekel, neem dan contact op met PeelrandWonen.

Woning / Huis huren in:

Boekel

Adres:

PeelrandWonen
R. van Herpenstraat 35
5427 AD Boekel

Telefoonnummer:

(0492) 32 44 05

Faxnummer:

(0492) 32 46 11

Email:

info@peelrandwonen.nl

Website:

www.peelrandwonen.nl

PeelrandWonen

In de gemeente Boekel zijn woningen en huizen te huur via PeelrandWonen.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van PeelrandWonen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Boekel.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Boekel.

Gemeentehuis - Boekel

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Boekel of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Boekel

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Boekel.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Boekel in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Boekel en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is € 681,02. (meetpunt 2013). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Boekel die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Boekel.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Boekel.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij PeelrandWonen.

Sociale huurwoning in de gemeente Boekel en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Boekel of op de website van de Rijksoverheid