Eindhoven - gemeente Eindhoven

'thuis

Woning / Huis huren in Eindhoven

Andere instanties voor het huren van een woning in Noord Brabant
  Den Bosch - BrabantWonen, vestiging 's-Hertogenbosch
Made - Woningstichting Volksbelang
Breda - Laurentius
Oosterhout - Stichting Thuisvester, hoofdkantoor
Etten Leur - Woonstichting Etten-Leur
Tilburg - TBV Wonen
Helmond - Woningbouw-vereniging Volksbelang
Eindhoven - Vitalis Sociale Woonvormen
Eersel - Woningstichting De Zaligheden
en meer, Klik hier......

'thuis in de gemeente Eindhoven

Een overzicht van woningbouwverenigingen, woningcorporaties en woningstichtingen.

- Voor een overzicht van andere huurwoning aanbieders in de provincie Noord Brabant klikt u hier

- Voor de contactgegevens van het gemeentehuis in Eindhoven klikt u hier

Een woningcorporatie richt zich op het verhuren, beheren en bouwen van woningen, huizen en appartementen ten behoeve van de sociale woningbouw.

Via het gemeentehuis in Eindhoven kunt u tevens informatie inwinnen over woninghuur in de gemeente

Wanneer komt u in aanmerking voor een sociale huurwoning van een woningcorporatie?

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw. Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Eindhoven. Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Eindhoven in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Eindhoven en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is € 681,02. (meetpunt 2013). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Eindhoven die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Eindhoven.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Eindhoven.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij 'thuis.

Sociale huurwoning in de gemeente Eindhoven en urgentiecriteria

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Eindhoven of op de website van de Rijksoverheid.

'thuis

Disclaimer - Privacy Policy