'thuis

'thuis

Eindhoven

'thuis - Eindhoven. U vindt onderstaand de adres gegevens van 'thuis in Eindhoven. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Eindhoven. Wilt u een huis / woning huren in Eindhoven, neem dan contact op met 'thuis.

Woning / Huis huren in:

Eindhoven

Adres:

'thuis
Boschdijk 7-13
5612 HA Eindhoven

Telefoonnummer:

(040) 296 82 22

Faxnummer:

(040) 296 82 23

Email:

www.mijn-thuis.nl

Website:

'thuis

In de gemeente Eindhoven zijn woningen en huizen te huur via 'thuis.

Beschikbare huurwoningen

Op de website van 'thuis vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Eindhoven.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Eindhoven.

Gemeentehuis - Eindhoven

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen in de gemeente.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Eindhoven of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Eindhoven

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw.

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Eindhoven.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Eindhoven in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Eindhoven en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is € 681,02. (meetpunt 2013). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.


Voorwaarden voor sociale huurwoning

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Eindhoven die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Eindhoven.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Eindhoven.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij 'thuis.

Sociale huurwoning in de gemeente Eindhoven en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie, uw gezinsgrootte, de duur die u als woningzoekende ingeschreven staat.

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Eindhoven of op de website van de Rijksoverheid