Tubbergen - gemeente Tubbergen

Woningstichting Tubbergen

Woning / Huis huren in Tubbergen

Woningstichting Tubbergen in de gemeente Tubbergen

Een overzicht van woningbouwverenigingen, woningcorporaties en woningstichtingen.

- Voor een overzicht van andere huurwoning aanbieders in de provincie Overijssel klikt u hier

- Voor de contactgegevens van het gemeentehuis in Tubbergen klikt u hier

Een woningcorporatie richt zich op het verhuren, beheren en bouwen van woningen, huizen en appartementen ten behoeve van de sociale woningbouw.

Via het gemeentehuis in Tubbergen kunt u tevens informatie inwinnen over woninghuur in de gemeente

Wanneer komt u in aanmerking voor een sociale huurwoning van een woningcorporatie?

De meeste wooncorporaties verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw. Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Tubbergen. Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is Ä 681,02. (meetpunt 2013). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Tubbergen die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Tubbergen.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Tubbergen.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woningstichting Tubbergen.

Sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen en urgentiecriteria

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Tubbergen of op de website van de Rijksoverheid.

Woningstichting Tubbergen

Disclaimer - Privacy Policy