Tubbergen

Woningstichting Tubbergen - Tubbergen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Woningstichting Tubbergen in Tubbergen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningbouwvereniging, woningcorperatie en woonstichting in Tubbergen. Wilt u een huis / woning huren in Tubbergen, neem dan contact op met Woningstichting Tubbergen.

Tubbergen

Waldeckstraat 1
7651 EE Tubbergen

info@wstubbergen.nl

www.wstubbergen.nl

Woningstichting Tubbergen

In de gemeente Tubbergen zijn woningen en huizen te huur via Woningstichting Tubbergen.

Op de website van Woningstichting Tubbergen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare huurwoningen in Tubbergen.

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Tubbergen.

Gemeentehuis - Tubbergen

Voor meer informatie kan u terecht bij het gemeentehuis in Tubbergen of op de website van de Rijksoverheid

Sociale huurwoning van een woningcorporatie in Tubbergen

Dit zijn de goedkope huurwoningen in de gemeente Tubbergen.

Om voor een sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen en huurprijs

De maximale huur van een sociale huurwoning is € 681,02. (meetpunt 2013). Het gaat hier dan om de zogenaamde kale huur, zonder servicekosten en kosten voor licht, water en gas.

- U moet u inschrijven bij de verantwoordelijk organisatie in de gemeente Tubbergen die verantwoordelijk is voor de sociale huurwoningen. U kan hierover inlichtingen inwinnen bij het gemeentehuis in Tubbergen.
- U zal vaak een huisvestingsvergunning nodig hebben. Deze kan u aanvragen bij uw gemeentehuis. De gemeente kan daarvoor eisen dat u reeds woont, werkt of studeert waar u wilt gaan wonen. De exacte regels daarvoor kunt u opvragen bij het gemeentehuis in Tubbergen.
- De woningcorporatie of woningbouwvereniging kan ook verschillende eisen stellen. Dit kan zijn de hoogte van uw inkomen en bijvoorbeeld de samenstelling van uw gezin. Meer informatie vraagt u aan bij Woningstichting Tubbergen.

Sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen en urgentiecriteria