Overzicht van alle Gemeentehuizen in België

Op deze website vindt u de adres gegevens van elk gemeentehuis in België. Gemeentehuizen staan gesorteerd op plaatsnaam.

U komt op allerlei manieren in aanraking met het gemeentehuis. Bijvoorbeeld voor de aanvraag of verlenging van een paspoort, verlenging van uw rijbewijs, aanvraag en vernieuwen id-kaart, de geboorte aangifte van een kind, de erkenning van een kind, de aanvraag van een bouwvergunning, inschrijving in de gemeentelijk basis administratie (GBA) en bij de verkiezingen voor de gemeenteraad.

De burgemeester, gemeenteraadsleden, wethouders en andere ambtenaren zijn de verantwoordelijke personen bij de gemeente.


Gemeente zoeken

Zoek onderstaand op de provincie waarin uw gemeente ligt. U vindt dan onderandere het adres, telefoonnummer, emailadres en de website van het gemeentehuis.

Gemeentediensten

Tevens kunt U navigeren naar informatie over specifieke gemeentediensten zoals bijvoorbeeld het aanvragen of vernieuwen van een reispas, rijbewijs of identiteitskaart. Ook vindt U en informatie over vergunningen zoals een bouwvergunning of parkeervergunning.

Ook vind je de officiele website met openingstijden van de gemeente.

Klik op de provincie van uw woonplaats: