wonen

Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting


Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting - Willebroek, Antwerpen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting in Willebroek. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningcorporatie of sociale verhuurkantoor in Willebroek. Wilt u een huis / woning huren in Willebroek, neem dan contact op met Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting.

Huis Huren / Wonen in:

Willebroek

Adres:

Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting
August Van Landeghemplein†2
2830 Willebroek
BelgiŽ

Telefoonnummer:

03 886 56 12

Faxnummer:

03 886 62 03

Email:

info@volkshuisvesting-willebroek.woonnet.be

Website:

Huis Huren / Wonen in: Willebroek

In de provincie Antwerpen zijn woningen en huizen te huur via Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting.

Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting

Op de website van Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare sociale huurwoningen in Willebroek.

Gemeentehuis in Willebroek

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Willebroek.

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen tbv de sociale sector

Bezoek de website van de gemeente of neem contact op met de infolijn van de stad Samenwerkende Maatschappij Voor Volkshuisvesting.

Een woningcorporatie en sociale verhuurkantoor richt zich op het verhuren, beheren en bouwen van woningen, huizen en appartementen ten behoeve van de sociale woningbouw.

Wanneer komt u in aanmerking voor een sociale huurwoning van een woningcorporatie of sociale verhuurkantoor?

De meeste wooncorporaties en sociale verhuurkantoren (SVK) verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw. Dit zijn de goedkope huurwoningen in de provincie Antwerpen.

Om voor een sociale huurwoning in Willebroek in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Voorbeelden van toelatingsvoorwaarden voor een sociale huurwoning

- U mag geen andere woning bezitten.
- Uw (gezins)inkomen mag niet hoger liggen dan een bepaald bedrag.
- U moet ťťn of meer kinderen ten laste hebben.

Toewijzing van een woning

De toewijzing van bijvoorbeeld een huurwoning in de sociale sector in Willebroek hangt af van de woningcorporatie of het sociaal verhuurkantoor. Toewijzing van een woning gebeurt meestal op basis van een chronologische lijst van huurkandidaten. Tevens houden de sociale huisvestingsmaatschappijen (SHM's) rekening met bijvoorbeeld de grootte van het gezin. Daarnaast houdt men tevens rekening met de de leefbaarheid van uw huidige woning, eventuele voorrangsregels en urgentie van de situatie.

Sociale huurwoning in Willebroek en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie en uw gezinsgrootte.

Voor meer informatie over sociale huurwoningen gaat u naar de volgende overheids website: Informatie en Diensten van de Overheid