wonen

Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen


Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen - Antwerpen, Antwerpen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen in Antwerpen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningcorporatie of sociale verhuurkantoor in Antwerpen. Wilt u een huis / woning huren in Antwerpen, neem dan contact op met Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen.

Huis Huren / Wonen in:

Antwerpen

Adres:

Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen
Gijsbrecht Van Deurnelaan†22
2100 Antwerpen
BelgiŽ

Telefoonnummer:

03 663 77 20

Faxnummer:

03 663 77 36

Email:

info@arroantwerpen.be

Website:

Huis Huren / Wonen in: Antwerpen

In de provincie Antwerpen zijn woningen en huizen te huur via Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen.

Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen

Op de website van Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare sociale huurwoningen in Antwerpen.

Gemeentehuis in Antwerpen

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Antwerpen.

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen tbv de sociale sector

Bezoek de website van de gemeente of neem contact op met de infolijn van de stad Sociale Bouw- En Kredietmij. Arro Antwerpen.

Een woningcorporatie en sociale verhuurkantoor richt zich op het verhuren, beheren en bouwen van woningen, huizen en appartementen ten behoeve van de sociale woningbouw.

Wanneer komt u in aanmerking voor een sociale huurwoning van een woningcorporatie of sociale verhuurkantoor?

De meeste wooncorporaties en sociale verhuurkantoren (SVK) verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw. Dit zijn de goedkope huurwoningen in de provincie Antwerpen.

Om voor een sociale huurwoning in Antwerpen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Voorbeelden van toelatingsvoorwaarden voor een sociale huurwoning

- U mag geen andere woning bezitten.
- Uw (gezins)inkomen mag niet hoger liggen dan een bepaald bedrag.
- U moet ťťn of meer kinderen ten laste hebben.

Toewijzing van een woning

De toewijzing van bijvoorbeeld een huurwoning in de sociale sector in Antwerpen hangt af van de woningcorporatie of het sociaal verhuurkantoor. Toewijzing van een woning gebeurt meestal op basis van een chronologische lijst van huurkandidaten. Tevens houden de sociale huisvestingsmaatschappijen (SHM's) rekening met bijvoorbeeld de grootte van het gezin. Daarnaast houdt men tevens rekening met de de leefbaarheid van uw huidige woning, eventuele voorrangsregels en urgentie van de situatie.

Sociale huurwoning in Antwerpen en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie en uw gezinsgrootte.

Voor meer informatie over sociale huurwoningen gaat u naar de volgende overheids website: Informatie en Diensten van de Overheid