wonen

Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken


Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken - Mechelen, Antwerpen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken in Mechelen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een woningcorporatie of sociale verhuurkantoor in Mechelen. Wilt u een huis / woning huren in Mechelen, neem dan contact op met Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken.

Huis Huren / Wonen in:

Mechelen

Adres:

Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken
Oscar Van Kesbeeckstraat†72
2800 Mechelen
BelgiŽ

Telefoonnummer:

015 20 74 12

Faxnummer:

015 20 34 81

Email:

info@klemechelen.woonnet.be

Website:

Huis Huren / Wonen in: Mechelen

In de provincie Antwerpen zijn woningen en huizen te huur via Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken.

Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken

Op de website van Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken vindt u alle gegevens over hoe u inlichtingen kan inwinnen over beschikbare sociale huurwoningen in Mechelen.

Gemeentehuis in Mechelen

Ook kunt u contact opnemen met het gemeentehuis in Mechelen.

Het gemeentehuis kan u tevens inlichtingen verstrekken over huren van huizen en woningen tbv de sociale sector

Bezoek de website van de gemeente of neem contact op met de infolijn van de stad Gewestelijke Mij. Voor De Kle Van Mechelen En Omstreken.

Een woningcorporatie en sociale verhuurkantoor richt zich op het verhuren, beheren en bouwen van woningen, huizen en appartementen ten behoeve van de sociale woningbouw.

Wanneer komt u in aanmerking voor een sociale huurwoning van een woningcorporatie of sociale verhuurkantoor?

De meeste wooncorporaties en sociale verhuurkantoren (SVK) verhuren woningen tbv van de sociale woningbouw. Dit zijn de goedkope huurwoningen in de provincie Antwerpen.

Om voor een sociale huurwoning in Mechelen in aanmerking te komen moet u vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Voorbeelden van toelatingsvoorwaarden voor een sociale huurwoning

- U mag geen andere woning bezitten.
- Uw (gezins)inkomen mag niet hoger liggen dan een bepaald bedrag.
- U moet ťťn of meer kinderen ten laste hebben.

Toewijzing van een woning

De toewijzing van bijvoorbeeld een huurwoning in de sociale sector in Mechelen hangt af van de woningcorporatie of het sociaal verhuurkantoor. Toewijzing van een woning gebeurt meestal op basis van een chronologische lijst van huurkandidaten. Tevens houden de sociale huisvestingsmaatschappijen (SHM's) rekening met bijvoorbeeld de grootte van het gezin. Daarnaast houdt men tevens rekening met de de leefbaarheid van uw huidige woning, eventuele voorrangsregels en urgentie van de situatie.

Sociale huurwoning in Mechelen en urgentiecriteria

Indien er urgentiecriteria zijn dan kan u meestal voorrang krijgen. Dit kan zijn woon-werkafstand, het achterlaten van een schaarse woning, medische indicatie, leeftijd, sociale indicatie en uw gezinsgrootte.

Voor meer informatie over sociale huurwoningen gaat u naar de volgende overheids website: Informatie en Diensten van de Overheid