Anemoon Kringloop

Anemoon Kringloop

Goes

Anemoon Kringloop - Goes. U vindt onderstaand de adres gegevens van Anemoon Kringloop in Goes. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Goes. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Goes.

Kringloopwinkel in:

Goes

Adres:

Anemoon Kringloop
Dirk-Dronkersweg 1
4462 GA - Goes
Nederland

Telefoonnummer:

0113-218924

Openingstijden:

ma 13.-00 -16.00 di- za 10-.00 – 16.00

Email:

Website:

www.anemoonzorg.nl

Anemoon Kringloop

Anemoon Kringloop is een kringloopwinkel in Goes in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0113-218924.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Goes?

Indien u in Goes woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Anemoon Kringloop bezoeken: www.anemoonzorg.nl

Anemoon Kringloop in Goes

Anemoon Kringloop sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Goes.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Goes kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.