Dorcas Kapelle

Dorcas Kapelle

Kapelle

Dorcas Kapelle - Kapelle. U vindt onderstaand de adres gegevens van Dorcas Kapelle in Kapelle. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Kapelle. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Kapelle.

Kringloopwinkel in:

Kapelle

Adres:

Dorcas Kapelle
Ooststraat 13
4421 CZ - Kapelle
Nederland

Telefoonnummer:

0113 340787

Openingstijden:

di en do 10.00-16.00 za 10.00-15.30

Email:

Website:

www.dorcas.nl

Dorcas Kapelle

Dorcas Kapelle is een kringloopwinkel in Kapelle in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0113 340787.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Kapelle?

Indien u in Kapelle woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Dorcas Kapelle bezoeken: www.dorcas.nl

Dorcas Kapelle in Kapelle

Dorcas Kapelle sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Kapelle.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Kapelle kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.