Kringloopwinkel Traas

Kringloopwinkel Traas

Middelburg

Kringloopwinkel Traas - Middelburg. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel Traas in Middelburg. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Middelburg. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Middelburg.

Kringloopwinkel in:

Middelburg

Adres:

Kringloopwinkel Traas
Korte Noordstraat 27
4331 CG - Middelburg
Nederland

Telefoonnummer:

0118-626968

Openingstijden:

woe t/m za 13.00-17.00

Email:

Website:

https://www.facebook.com/KringloopwinkelTraas

Kringloopwinkel Traas

Kringloopwinkel Traas is een kringloopwinkel in Middelburg in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0118-626968.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Middelburg?

Indien u in Middelburg woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Traas bezoeken: https://www.facebook.com/KringloopwinkelTraas

Kringloopwinkel Traas in Middelburg

Kringloopwinkel Traas sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Middelburg.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Middelburg kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.