Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland

Oosterland

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland - Oosterland. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland in Oosterland. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Oosterland. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Oosterland.

Kringloopwinkel in:

Oosterland

Adres:

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland
Sint Joostdijk 25
4307 AR - Oosterland
Nederland

Telefoonnummer:

0111-641939

Openingstijden:

di – za 10:00 tot 17:00

Email:

Website:

www.kringloopwinkelzeeland.nl/

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland is een kringloopwinkel in Oosterland in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0111-641939.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Oosterland?

Indien u in Oosterland woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland bezoeken: www.kringloopwinkelzeeland.nl/

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland in Oosterland

Kringloopwinkel Schouwen-Duiveland sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Oosterland.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Oosterland kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.