Kringloopwinkel Vlissingen

Kringloopwinkel Vlissingen

Vlissingen

Kringloopwinkel Vlissingen - Vlissingen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel Vlissingen in Vlissingen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Vlissingen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Vlissingen.

Kringloopwinkel in:

Vlissingen

Adres:

Kringloopwinkel Vlissingen
Poortersweg 27
4382 NP - Vlissingen
Nederland

Telefoonnummer:

0118-465512

Openingstijden:

woe-za: 10.00-16.00

Email:

Website:

Kringloopwinkel Vlissingen

Kringloopwinkel Vlissingen is een kringloopwinkel in Vlissingen in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0118-465512.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Vlissingen?

Indien u in Vlissingen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Vlissingen bezoeken:

Kringloopwinkel Vlissingen in Vlissingen

Kringloopwinkel Vlissingen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Vlissingen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Vlissingen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.