EenXandermaal Yerseke

EenXandermaal Yerseke

Yerseke

EenXandermaal Yerseke - Yerseke. U vindt onderstaand de adres gegevens van EenXandermaal Yerseke in Yerseke. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Yerseke. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Yerseke.

Kringloopwinkel in:

Yerseke

Adres:

EenXandermaal Yerseke
Paardenmarkt 19
4401 EE - Yerseke
Nederland

Telefoonnummer:

0113-576499

Openingstijden:

ma- vrij 9.15 – 16.15

Email:

Website:

EenXandermaal Yerseke

EenXandermaal Yerseke is een kringloopwinkel in Yerseke in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0113-576499.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Yerseke?

Indien u in Yerseke woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van EenXandermaal Yerseke bezoeken:

EenXandermaal Yerseke in Yerseke

EenXandermaal Yerseke sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Yerseke.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Yerseke kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.