Kringloopwinkel De Soepkokerij

Kringloopwinkel De Soepkokerij

Zierikzee

Kringloopwinkel De Soepkokerij - Zierikzee. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel De Soepkokerij in Zierikzee. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Zierikzee. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Zierikzee.

Kringloopwinkel in:

Zierikzee

Adres:

Kringloopwinkel De Soepkokerij
Lange Nobelstraat 25
4301 HD - Zierikzee
Nederland

Telefoonnummer:

0111-411441

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag 11:00 tot 18:00 uur

Email:

info@kringloopwinkeldesoepkokerij.nl

Website:

www.kringloopwinkeldesoepkokerij.nl

Kringloopwinkel De Soepkokerij

Kringloopwinkel De Soepkokerij is een kringloopwinkel in Zierikzee in de provincie Zeeland en is te bereiken op telefoonnummer 0111-411441.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Zierikzee?

Indien u in Zierikzee woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel De Soepkokerij bezoeken: www.kringloopwinkeldesoepkokerij.nl

Kringloopwinkel De Soepkokerij in Zierikzee

Kringloopwinkel De Soepkokerij sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Zierikzee.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Zierikzee kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.