Winkel van Sinkel Grubbenvorst

Winkel van Sinkel Grubbenvorst

Grubbenvorst

Winkel van Sinkel Grubbenvorst - Grubbenvorst. U vindt onderstaand de adres gegevens van Winkel van Sinkel Grubbenvorst in Grubbenvorst. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Grubbenvorst. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Grubbenvorst.

Kringloopwinkel in:

Grubbenvorst

Adres:

Winkel van Sinkel Grubbenvorst
Irenestraat 31c
5971 BS - Grubbenvorst
Nederland

Telefoonnummer:

06-2395 1124

Openingstijden:

woe 14.00 - 16.00 za 10.00 - 14.00

Email:

Website:

http://winkelvansinkel-pmc.nl

Winkel van Sinkel Grubbenvorst

Winkel van Sinkel Grubbenvorst is een kringloopwinkel in Grubbenvorst in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 06-2395 1124.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Grubbenvorst?

Indien u in Grubbenvorst woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Winkel van Sinkel Grubbenvorst bezoeken: http://winkelvansinkel-pmc.nl

Winkel van Sinkel Grubbenvorst in Grubbenvorst

Winkel van Sinkel Grubbenvorst sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Grubbenvorst.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Grubbenvorst kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.