RD4 kringloop Heerlen

RD4 kringloop Heerlen

Heerlen

RD4 kringloop Heerlen - Heerlen. U vindt onderstaand de adres gegevens van RD4 kringloop Heerlen in Heerlen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Heerlen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Heerlen.

Kringloopwinkel in:

Heerlen

Adres:

RD4 kringloop Heerlen
In de Cramer 9
6411 RS - Heerlen
Nederland

Telefoonnummer:

045-5437100

Openingstijden:

ma -za 9.00-17.00

Email:

Website:

www.rd4.nl

RD4 kringloop Heerlen

RD4 kringloop Heerlen is een kringloopwinkel in Heerlen in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 045-5437100.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Heerlen?

Indien u in Heerlen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van RD4 kringloop Heerlen bezoeken: www.rd4.nl

RD4 kringloop Heerlen in Heerlen

RD4 kringloop Heerlen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Heerlen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Heerlen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.