RD4 kringloop Kerkrade

RD4 kringloop Kerkrade

Kerkrade

RD4 kringloop Kerkrade - Kerkrade. U vindt onderstaand de adres gegevens van RD4 kringloop Kerkrade in Kerkrade. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Kerkrade. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Kerkrade.

Kringloopwinkel in:

Kerkrade

Adres:

RD4 kringloop Kerkrade
Spekhofstraat 4a
6466 LZ - Kerkrade
Nederland

Telefoonnummer:

045-5437100

Openingstijden:

ma -za 9.00-17.00

Email:

Website:

www.rd4.nl

RD4 kringloop Kerkrade

RD4 kringloop Kerkrade is een kringloopwinkel in Kerkrade in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 045-5437100.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Kerkrade?

Indien u in Kerkrade woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van RD4 kringloop Kerkrade bezoeken: www.rd4.nl

RD4 kringloop Kerkrade in Kerkrade

RD4 kringloop Kerkrade sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Kerkrade.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Kerkrade kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.