Terre des Hommes Maastricht

Terre des Hommes Maastricht

Maastricht

Terre des Hommes Maastricht - Maastricht. U vindt onderstaand de adres gegevens van Terre des Hommes Maastricht in Maastricht. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Maastricht. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Maastricht.

Kringloopwinkel in:

Maastricht

Adres:

Terre des Hommes Maastricht
Dorpstraat 18a
6227 BN - Maastricht
Nederland

Telefoonnummer:

06 272 789 34

Openingstijden:

di – vrij- 10.00 – 17.00 za- 10.00- 16.00

Email:

Website:

www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=34

Terre des Hommes Maastricht

Terre des Hommes Maastricht is een kringloopwinkel in Maastricht in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 06 272 789 34.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Maastricht?

Indien u in Maastricht woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Terre des Hommes Maastricht bezoeken: www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=34

Terre des Hommes Maastricht in Maastricht

Terre des Hommes Maastricht sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Maastricht.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Maastricht kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.