Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert)

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert)

Ospel Nederweert

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert) - Ospel Nederweert. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert) in Ospel Nederweert. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Ospel Nederweert. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Ospel Nederweert.

Kringloopwinkel in:

Ospel Nederweert

Adres:

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert)
Klaarstraat 20
6035 AB - Ospel Nederweert
Nederland

Telefoonnummer:

0495 626656

Openingstijden:

ma-vrij 13.00-18.00 za 10.00-17.00

Email:

Website:

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert)

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert) is een kringloopwinkel in Ospel Nederweert in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 0495 626656.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Ospel Nederweert?

Indien u in Ospel Nederweert woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert) bezoeken:

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert) in Ospel Nederweert

Kringloop Jo Jo Ospel (Nederweert) sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Ospel Nederweert.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Ospel Nederweert kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.