BIS-BIS Reuver

BIS-BIS Reuver

Reuver

BIS-BIS Reuver - Reuver. U vindt onderstaand de adres gegevens van BIS-BIS Reuver in Reuver. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Reuver. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Reuver.

Kringloopwinkel in:

Reuver

Adres:

BIS-BIS Reuver
Broeklaan 120
5953 EM - Reuver
Nederland

Telefoonnummer:

077-474 58 67

Openingstijden:

di-vrij 10.00 – 17.00 za 10.00 – 16.00

Email:

Website:

www.bis-bis.nl

BIS-BIS Reuver

BIS-BIS Reuver is een kringloopwinkel in Reuver in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 077-474 58 67.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Reuver?

Indien u in Reuver woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van BIS-BIS Reuver bezoeken: www.bis-bis.nl

BIS-BIS Reuver in Reuver

BIS-BIS Reuver sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Reuver.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Reuver kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.