Kringloop Maasniel

Kringloop Maasniel

Roermond Maasniel

Kringloop Maasniel - Roermond Maasniel. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Maasniel in Roermond Maasniel. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Roermond Maasniel. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Roermond Maasniel.

Kringloopwinkel in:

Roermond Maasniel

Adres:

Kringloop Maasniel
Eiermarkt 16a
6042 HV - Roermond Maasniel
Nederland

Telefoonnummer:

06-55537175

Openingstijden:

di-za 13.00 - 16.30

Email:

Website:

Kringloop Maasniel

Kringloop Maasniel is een kringloopwinkel in Roermond Maasniel in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 06-55537175.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Roermond Maasniel?

Indien u in Roermond Maasniel woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Maasniel bezoeken:

Kringloop Maasniel in Roermond Maasniel

Kringloop Maasniel sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Roermond Maasniel.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Roermond Maasniel kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.