Terre des Hommes Venlo

Terre des Hommes Venlo

Venlo

Terre des Hommes Venlo - Venlo. U vindt onderstaand de adres gegevens van Terre des Hommes Venlo in Venlo. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Venlo. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Venlo.

Kringloopwinkel in:

Venlo

Adres:

Terre des Hommes Venlo
Bisschop Hoensbroeckstraat 75
5914 BR - Venlo
Nederland

Telefoonnummer:

077- 351 2682

Openingstijden:

Ma en Vr 14.00-17.00 / Di-Wo-Do 10.00-17.00 / Za 10.00-14.00

Email:

Website:

www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=19

Terre des Hommes Venlo

Terre des Hommes Venlo is een kringloopwinkel in Venlo in de provincie Limburg en is te bereiken op telefoonnummer 077- 351 2682.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Venlo?

Indien u in Venlo woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Terre des Hommes Venlo bezoeken: www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=19

Terre des Hommes Venlo in Venlo

Terre des Hommes Venlo sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Venlo.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Venlo kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.