Kringloop Bolsward

Kringloop Bolsward

Bolsward

Kringloop Bolsward - Bolsward. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Bolsward in Bolsward. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Bolsward. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Bolsward.

Kringloopwinkel in:

Bolsward

Adres:

Kringloop Bolsward
Oude Hichtumerweg 2 A
8701PE - Bolsward
Nederland

Telefoonnummer:

0515 576483

Openingstijden:

ma-za 8.15-18.00

Email:

Website:

www.kringloopbolsward.nl/

Kringloop Bolsward

Kringloop Bolsward is een kringloopwinkel in Bolsward in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0515 576483.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Bolsward?

Indien u in Bolsward woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Bolsward bezoeken: www.kringloopbolsward.nl/

Kringloop Bolsward in Bolsward

Kringloop Bolsward sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Bolsward.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Bolsward kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.