Estafette Kringloopwinkel Franeker

Estafette Kringloopwinkel Franeker

Franeker

Estafette Kringloopwinkel Franeker - Franeker. U vindt onderstaand de adres gegevens van Estafette Kringloopwinkel Franeker in Franeker. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Franeker. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Franeker.

Kringloopwinkel in:

Franeker

Adres:

Estafette Kringloopwinkel Franeker
Zuidelijke Industrieweg 1A
8801 JB - Franeker
Nederland

Telefoonnummer:

0517- 38 22 09

Openingstijden:

ma-za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Franeker

Estafette Kringloopwinkel Franeker is een kringloopwinkel in Franeker in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0517- 38 22 09.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Franeker?

Indien u in Franeker woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Estafette Kringloopwinkel Franeker bezoeken: www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Franeker in Franeker

Estafette Kringloopwinkel Franeker sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Franeker.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Franeker kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.