Kringloopwinkel Talant Gorredijk

Kringloopwinkel Talant Gorredijk

Gorredijk

Kringloopwinkel Talant Gorredijk - Gorredijk. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel Talant Gorredijk in Gorredijk. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Gorredijk. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Gorredijk.

Kringloopwinkel in:

Gorredijk

Adres:

Kringloopwinkel Talant Gorredijk
't Kiemke 15
8401JC - Gorredijk
Nederland

Telefoonnummer:

0513 – 46 53 84

Openingstijden:

ma 13.00 -16.00 di-vr 9.30 – 12.00 en 13.00 – 16.00 za 9.30 uur - 16.00

Email:

Website:

Kringloopwinkel Talant Gorredijk

Kringloopwinkel Talant Gorredijk is een kringloopwinkel in Gorredijk in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0513 – 46 53 84.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Gorredijk?

Indien u in Gorredijk woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Talant Gorredijk bezoeken:

Kringloopwinkel Talant Gorredijk in Gorredijk

Kringloopwinkel Talant Gorredijk sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Gorredijk.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Gorredijk kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.