Kringloop Grou

Kringloop Grou

Grou

Kringloop Grou - Grou. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Grou in Grou. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Grou. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Grou.

Kringloopwinkel in:

Grou

Adres:

Kringloop Grou
Muldyk 3
9001 XV - Grou
Nederland

Telefoonnummer:

0566 – 62 20 96

Openingstijden:

ma-vrij 10.00-16.00

Email:

Website:

www.kringloopgrou.nl/

Kringloop Grou

Kringloop Grou is een kringloopwinkel in Grou in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0566 – 62 20 96.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Grou?

Indien u in Grou woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Grou bezoeken: www.kringloopgrou.nl/

Kringloop Grou in Grou

Kringloop Grou sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Grou.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Grou kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.