Estafette Kringloopwinkel Harlingen

Estafette Kringloopwinkel Harlingen

Harlingen

Estafette Kringloopwinkel Harlingen - Harlingen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Estafette Kringloopwinkel Harlingen in Harlingen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Harlingen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Harlingen.

Kringloopwinkel in:

Harlingen

Adres:

Estafette Kringloopwinkel Harlingen
Industrieweg 12
8861 VH - Harlingen
Nederland

Telefoonnummer:

0517- 41 90 75

Openingstijden:

ma -za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Harlingen

Estafette Kringloopwinkel Harlingen is een kringloopwinkel in Harlingen in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0517- 41 90 75.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Harlingen?

Indien u in Harlingen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Estafette Kringloopwinkel Harlingen bezoeken: www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Harlingen in Harlingen

Estafette Kringloopwinkel Harlingen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Harlingen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Harlingen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.