Kringloopwinkel De Draei

Kringloopwinkel De Draei

Heeg

Kringloopwinkel De Draei - Heeg. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel De Draei in Heeg. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Heeg. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Heeg.

Kringloopwinkel in:

Heeg

Adres:

Kringloopwinkel De Draei
De Draei 16
8621 CZ - Heeg
Nederland

Telefoonnummer:

0515 442442

Openingstijden:

ma- vrij 8.30 – 16.00

Email:

Website:

Kringloopwinkel De Draei

Kringloopwinkel De Draei is een kringloopwinkel in Heeg in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0515 442442.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Heeg?

Indien u in Heeg woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel De Draei bezoeken:

Kringloopwinkel De Draei in Heeg

Kringloopwinkel De Draei sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Heeg.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Heeg kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.