TDH kringloop Heerenveen

TDH kringloop Heerenveen

Heerenveen

TDH kringloop Heerenveen - Heerenveen. U vindt onderstaand de adres gegevens van TDH kringloop Heerenveen in Heerenveen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Heerenveen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Heerenveen.

Kringloopwinkel in:

Heerenveen

Adres:

TDH kringloop Heerenveen
Gedempte Molenwijk 57
8442 BH - Heerenveen
Nederland

Telefoonnummer:

06 194 639 15

Openingstijden:

di – vr 9.30- 17.00 za 9.30 -16.30

Email:

Website:

www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=10

TDH kringloop Heerenveen

TDH kringloop Heerenveen is een kringloopwinkel in Heerenveen in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 06 194 639 15.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Heerenveen?

Indien u in Heerenveen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van TDH kringloop Heerenveen bezoeken: www.terredeshommes.nl/winkels/item?shop_id=10

TDH kringloop Heerenveen in Heerenveen

TDH kringloop Heerenveen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Heerenveen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Heerenveen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.