Kringloop XXL

Kringloop XXL

Leeuwarden

Kringloop XXL - Leeuwarden. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop XXL in Leeuwarden. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Leeuwarden. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Leeuwarden.

Kringloopwinkel in:

Leeuwarden

Adres:

Kringloop XXL
James Wattstraat 2a
8912 AR - Leeuwarden
Nederland

Telefoonnummer:

0582897796

Openingstijden:

ma 13.00 – 18.00 di – za 10.00 – 18.00

Email:

Website:

www.kringloopxxl.nl/

Kringloop XXL

Kringloop XXL is een kringloopwinkel in Leeuwarden in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0582897796.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Leeuwarden?

Indien u in Leeuwarden woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop XXL bezoeken: www.kringloopxxl.nl/

Kringloop XXL in Leeuwarden

Kringloop XXL sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Leeuwarden.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Leeuwarden kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.