Estafette Kringloopwinkel

Estafette Kringloopwinkel

Leeuwarden

Estafette Kringloopwinkel - Leeuwarden. U vindt onderstaand de adres gegevens van Estafette Kringloopwinkel in Leeuwarden. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Leeuwarden. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Leeuwarden.

Kringloopwinkel in:

Leeuwarden

Adres:

Estafette Kringloopwinkel
Zwettestraat 9-15
8912 AH - Leeuwarden
Nederland

Telefoonnummer:

058- 234 76 00

Openingstijden:

ma -za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

Estafette Kringloopwinkel

Estafette Kringloopwinkel is een kringloopwinkel in Leeuwarden in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 058- 234 76 00.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Leeuwarden?

Indien u in Leeuwarden woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Estafette Kringloopwinkel bezoeken:

Estafette Kringloopwinkel in Leeuwarden

Estafette Kringloopwinkel sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Leeuwarden.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Leeuwarden kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.