Kringloop Lemmer

Kringloop Lemmer

Lemmer

Kringloop Lemmer - Lemmer. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Lemmer in Lemmer. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Lemmer. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Lemmer.

Kringloopwinkel in:

Lemmer

Adres:

Kringloop Lemmer
Lemsterpad 32
8531AA - Lemmer
Nederland

Telefoonnummer:

0514-534112

Openingstijden:

ma-za 10.00-17.00

Email:

Website:

www.kringlooplemmer.nl/

Kringloop Lemmer

Kringloop Lemmer is een kringloopwinkel in Lemmer in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0514-534112.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Lemmer?

Indien u in Lemmer woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Lemmer bezoeken: www.kringlooplemmer.nl/

Kringloop Lemmer in Lemmer

Kringloop Lemmer sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Lemmer.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Lemmer kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.