Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde

Oosterwolde

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde - Oosterwolde. U vindt onderstaand de adres gegevens van Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde in Oosterwolde. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Oosterwolde. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Oosterwolde.

Kringloopwinkel in:

Oosterwolde

Adres:

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde
Brink 4
8431 LD - Oosterwolde
Nederland

Telefoonnummer:

0516- 52 06 95

Openingstijden:

ma -za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde is een kringloopwinkel in Oosterwolde in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0516- 52 06 95.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Oosterwolde?

Indien u in Oosterwolde woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde bezoeken: www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde in Oosterwolde

Estafette Kringloopwinkel Oosterwolde sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Oosterwolde.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Oosterwolde kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.