Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie

Sint Annaparochie

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie - Sint Annaparochie. U vindt onderstaand de adres gegevens van Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie in Sint Annaparochie. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Sint Annaparochie. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Sint Annaparochie.

Kringloopwinkel in:

Sint Annaparochie

Adres:

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie
Dordtse Straat 1
9076 CL - Sint Annaparochie
Nederland

Telefoonnummer:

0518- 40 14 34

Openingstijden:

ma -za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie is een kringloopwinkel in Sint Annaparochie in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0518- 40 14 34.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Sint Annaparochie?

Indien u in Sint Annaparochie woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie bezoeken: www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie in Sint Annaparochie

Estafette Kringloopwinkel Sint Annaparochie sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Sint Annaparochie.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Sint Annaparochie kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.