Estafette Kringloopwinkel Sneek

Estafette Kringloopwinkel Sneek

Sneek

Estafette Kringloopwinkel Sneek - Sneek. U vindt onderstaand de adres gegevens van Estafette Kringloopwinkel Sneek in Sneek. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Sneek. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Sneek.

Kringloopwinkel in:

Sneek

Adres:

Estafette Kringloopwinkel Sneek
Professor Zernikestraat 11
8606 JS - Sneek
Nederland

Telefoonnummer:

0515- 41 95 41

Openingstijden:

ma -za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Sneek

Estafette Kringloopwinkel Sneek is een kringloopwinkel in Sneek in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0515- 41 95 41.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Sneek?

Indien u in Sneek woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Estafette Kringloopwinkel Sneek bezoeken: www.kringloopbedrijfestafette.nl/

Estafette Kringloopwinkel Sneek in Sneek

Estafette Kringloopwinkel Sneek sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Sneek.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Sneek kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.