Kringloop De Stunter

Kringloop De Stunter

Sneek

Kringloop De Stunter - Sneek. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop De Stunter in Sneek. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Sneek. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Sneek.

Kringloopwinkel in:

Sneek

Adres:

Kringloop De Stunter
Oude Oppenhuizerweg 52
8606 JC - Sneek
Nederland

Telefoonnummer:

0515 431266

Openingstijden:

onbekend

Email:

Website:

http://de-stunter.hyves.nl

Kringloop De Stunter

Kringloop De Stunter is een kringloopwinkel in Sneek in de provincie Friesland en is te bereiken op telefoonnummer 0515 431266.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Sneek?

Indien u in Sneek woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop De Stunter bezoeken: http://de-stunter.hyves.nl

Kringloop De Stunter in Sneek

Kringloop De Stunter sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Sneek.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Sneek kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.