Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg

Groningen

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg - Groningen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg in Groningen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Groningen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Groningen.

Kringloopwinkel in:

Groningen

Adres:

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg
Kajuit 4
9733 CA - Groningen
Nederland

Telefoonnummer:

050-5039080

Openingstijden:

Email:

Website:

www.goudgoed.nl

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg is een kringloopwinkel in Groningen in de provincie Groningen en is te bereiken op telefoonnummer 050-5039080.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Groningen?

Indien u in Groningen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg bezoeken: www.goudgoed.nl

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg in Groningen

Kringloopwinkel Goud Goed Lewenborg sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Groningen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Groningen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.