Grootegast

Kringloop Abel Tasman - Grootegast. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloop Abel Tasman in Grootegast. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Grootegast. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Grootegast.

Kringloopwinkel in:

Grootegast

Legolaan 12
9861 AT - Grootegast

Openingstijden:

wo, do en vrij 13.00-16.30 laatste za v/d maand 9.00-12.00

www.a-tasman.nl/

Kringloop Abel Tasman

Kringloop Abel Tasman is een kringloopwinkel in Grootegast in de provincie Groningen en is te bereiken op telefoonnummer 0594612998.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Grootegast?

Indien u in Grootegast woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloop Abel Tasman bezoeken: www.a-tasman.nl/

Kringloop Abel Tasman in Grootegast

Kringloop Abel Tasman sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Grootegast.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Grootegast kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.