Rommelmarkt Haren

Rommelmarkt Haren

Haren

Rommelmarkt Haren - Haren. U vindt onderstaand de adres gegevens van Rommelmarkt Haren in Haren. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Haren. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Haren.

Kringloopwinkel in:

Haren

Adres:

Rommelmarkt Haren
Hortuslaan 4
9751 BG - Haren
Nederland

Telefoonnummer:

06- 83384881

Openingstijden:

vrij 14.00 – 20.00 za 13.00 – 16.00

Email:

Website:

www.rommelmarktharen.nl/

Rommelmarkt Haren

Rommelmarkt Haren is een kringloopwinkel in Haren in de provincie Groningen en is te bereiken op telefoonnummer 06- 83384881.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Haren?

Indien u in Haren woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Rommelmarkt Haren bezoeken: www.rommelmarktharen.nl/

Rommelmarkt Haren in Haren

Rommelmarkt Haren sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Haren.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Haren kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.