Trio Kringloopwinkel

Trio Kringloopwinkel

Hoogezand

Trio Kringloopwinkel - Hoogezand. U vindt onderstaand de adres gegevens van Trio Kringloopwinkel in Hoogezand. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Hoogezand. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Hoogezand.

Kringloopwinkel in:

Hoogezand

Adres:

Trio Kringloopwinkel
Hoofdstraat 267
9601 EG - Hoogezand
Nederland

Telefoonnummer:

0598-391393

Openingstijden:

ma-za 10.00 – 17.00

Email:

Website:

www.trio-bedrijven.nl

Trio Kringloopwinkel

Trio Kringloopwinkel is een kringloopwinkel in Hoogezand in de provincie Groningen en is te bereiken op telefoonnummer 0598-391393.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Hoogezand?

Indien u in Hoogezand woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Trio Kringloopwinkel bezoeken: www.trio-bedrijven.nl

Trio Kringloopwinkel in Hoogezand

Trio Kringloopwinkel sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Hoogezand.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Hoogezand kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.