Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen

Uithuizen

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen - Uithuizen. U vindt onderstaand de adres gegevens van Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen in Uithuizen. Ook vindt u het telefoonnummer, faxnummer, emailadres, website en meer bruikbare informatie voor het vinden van een kringloopwinkel in Uithuizen. Voor gebruikte en tweedehands spullen en goederen bezoekt u de kringloopwinkel in Uithuizen.

Kringloopwinkel in:

Uithuizen

Adres:

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen
Industrieweg 1
9981 HJ - Uithuizen
Nederland

Telefoonnummer:

0595- 433 767

Openingstijden:

di-za 10.00-17.00

Email:

Website:

www.goudgoed.nl

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen is een kringloopwinkel in Uithuizen in de provincie Groningen en is te bereiken op telefoonnummer 0595- 433 767.

Assortiment

U vindt er een groot assortiment van tweedehands meubels, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

U woont in Uithuizen?

Indien u in Uithuizen woont en u wilt spullen weg doen welke nog goed zijn voor hergebruik, neem dan contact op met de kringloopwinkel.

Veel kringloopwinkels halen grote spullen gratis af.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u ook de website van Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen bezoeken: www.goudgoed.nl

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen in Uithuizen

Kringloopwinkel Goud Goed Uithuizen sorteert en repareert de aangeboden spullen en verkoopt deze in de winkel in Uithuizen.

De opbrengst van de verkochte spullen wordt gebruikt om het milieu te verbeteren en om werkgelegenheid te creëren. Er zijn ook kringloopwinkels die de opbrengst gebruiken voor maatschappelijke projecten in binnen of buitenland.

De kringloopwinkels en uw gemeente

Via het gemeentehuis in Uithuizen kunt u tevens informatie inwinnen over het aanbieden van spullen die hergebruikt kunnen worden.

Contactgevens van het gemeentehuis.